Motox.no

Slik kommer du i gang med motocross

Motocross er en sport som er fartsfylt og skikkelig tøff. Tenk at du kan ta med 5-åringen på banen, og ha det moro sammen. Med skikkelig beskyttelse, hjelm og noen solide støvler, så trenger man bare en crossykkel for å komme i gang. Barn lærer fort, og så lenge sikkerheten er på topp, så kan de utfolde seg i sosialt samvær.

Motocross er på veien oppover i popularitet, noe som skyldes aspektet med fart og spenning. Bli med å din lokale klubb for mer engasjement rundt denne flotte motorsporten. Vri gassen i bånn og ha det moro med venner!

Hvorfor jeg begynte med motorcross?

20 Dec 2022

Du er kanskje like gira som meg på fart og moro, men jeg kjenner mange som har fått inndratt førerkortet, og må vente med å kjøre opp til bil. Så i stedet for å trimme mopeden, mekker jeg på motorcross sykkelen som jeg kan kjøre så fort jeg bare vil med.

En tur til Norges beste motorcross-bane!

14 Nov 2022

Var en tur for å se på Norges beste motorcross-bane. Re Motorsport ligger rett utenfor Tønsberg, og ja, denne banen var vanvittig. Men underlaget var grusete og hardt. Jeg holdt meg til å se på denne dagen, men -hit skal jeg tilbake til når sykkelen er fiksa!

Ingen venner - ingen interesser? - Bli med på Motorcross

8 Oct 2022

I dag fikk jeg min første runde på motorcross-sykkelen. Det var helt vilt. Det var mye å sette seg inn i, men etter bare noen uker så tar jeg svinger og hopp lekende lett. Det gir meg så mye "kick". Bli med du også - sosialt og spennende!

Vil du bli best i motorcross?

1 Sep 2022

Vil du bli like tøff som Mathea? Kjøre motorcross på norske og internasjonale baner? Bli med oss en dag for å se hvordan du kan komme i gang og drive med en sport som er fartsfylt og intens. Få på deg hjelmen og hanskene, og vri gassen i bånn!