Please follow us on Instagram.
X

Vurderer du NTG?

NTG inviterer til hospiteringssamling for å gi deg et innblikk i livet på NTG.

Tradisjonen tro, holder NTG også i høst en hospiteringssamling for de som vurderer å søke på NTG Terrengsykkel fra høsten 2015. Helgen er 17 til 19 oktober. Samlingen starter fredag kveld og holder på til søndag litt ut på dagen.

"På vår hospiteringssamling vil du få mulighet til å trene med og bli kjent med utøverne og trenere på NTG. Vi håper på at snøen holder seg borte slik at vi kan sykle mest mulig, men det kan tenkes at vi ender opp med en deilig skitur på fjellet." skriver NTG selv på sine nettsider.

Under samlingen vil deltagerne få instruksjoner og tilbakemeldinger fra 3 trenere som de siste årene har vært med på å utvikle topp utøvere innen både terreng, landevei og utfor. Noen av mange utøvere vi er stolte av å ha hjulpet på veien til toppidrettskarrieren sin er for eksempel Oskar Svendsen(landevei), Edvard Vea Iversen(XC, Truls Engen Korsæth(landevei), Sondre Kristiansen(XC), Isak Leivsson(DH), Zakarias Blom Johansen(DH) og mange flere. Ønsker du også å få samme utviklingsmuligheten som disse, da bør du møte på hospiteringssamlingen og lære mer om NTG Terrengsykkel!

Samlingen er gratis, det eneste som vil koste litt er overnatting, reise og mat. Vi ønsker at alle booker seg inn på Birkebeineren Hotel www.birkebeineren.no slik at alle bor samlet og blir godt kjent. Ved booking sier dere at dere skal på hospiteringssamling på NTG for å få rabatterte priser.

For å melde deg på samlingen sender du en mail til sportssjef Lars Stensløkken på lars.stenslokken@ntg.no med Hospiteringssamling som tittel i emnefeltet. Nærmere informasjon og detaljert samlingsplan vil bli sendt ut til alle deltagere når samlingen nærmer seg.


Trenerteamet ønsker vell møtt: Lars Stensløkken, Arne Gunnar Ensrud og Bjørn Ballangrud 

ph_migr_a0ea9b14c6b3cadf855430a620bb077c_11639